maanantai 29. marraskuuta 2010

Perussuomalainen Näkemys

Gallupit kertoo, mutta kansa äänestää… vai äänestääkö?

Minä en elättele toiveita siitä että Suomessa olisi koskaan asiat paremmin. Sanotaanko että äänestämällä kyllä saa sekoitettua pakkaa, mutta huoliiko nykyiset valtapuolueet muutoksen?

Jos Perussuomalaiset saisivat hallituspaikan, niin väitän että silloin myös alkaisi tapahtua enempi kansalaisen perusturvaa ja perusoikeuksia parantavia asioita.

Jos taas asiat jumittaa paikallaan, ei mitään muutosta ainakaan normaalin työssäkäyvän velallisen arkeen ole luvassa. Ainakaan en usko että suuria muutoksia parempaan tapahtuisi.

EU on puhuttanut viime päivinä ja erityisesti Irlannin laina, jota ollaan päätä pahkaa tukemassa. Kyllähän viisaat sanoo että se on meille välttämätön ja että siitä olisi Suomalaisten työllisyyteen apua? Mutta meneekö myös arvon pääministerimme takeisiin siitä että Suomalainen duunari menestyy paremmin, kun syydämme rahaa Irkuille?

Kiviniemi ehkä tietää paremmin, mutta kun Suomelle veikataan samaa kohtaloa mitä Irlannille, niin ei siinä oikein voi ”jalat kotimaan pinnalla” ajattelija nähdä niin suurta järkeä?
Villisti veikkaisin että jos Suomi tulee siihen tilaan että muiden EU-maiden tulisi avustaa meitä, niin koko lafka kaatuu sen saman tien ja Suomen valtiota odottaa kurjaakin kurjemmat ajat.

Tietysti tuota ei toivoisi, mutta on meitä ennenkin kusetettu, niin kuin koko euroon meneminen tai EU:n liittyminen.

Eduskuntavaaleista vielä sen verran sanoisin että nyt on kyllä nukkuvien herättävä, sillä jos he yhtään välittää muista kuin itsestään. Tuo välittäminen taas on niin suuri teko monelta, että ennemmin jäädään sohvalle katsomaan Simpsoneita kuin äänestämään ja tekemään muutosta näin ollen.

Siispä tähän loppuun olisi hyvä heittää haaste niille nukkuville äänestäjille ketkä ei joko välitä tai jaksa äänestää. Miettikääs nyt ihan itse sitä mitä teille kävisi jos duunit menisi alta tai joku muu tragedia kohtaisi sinua? Elämä kun ei ole käsikirjoitettu.

Eli, nyt äänestämään tulevissa eduskuntavaaleissa Perussuomalaisia - Pienen ja vähäosaisten ihmisten asialla!

Kunnioituksella

Mikko A. Ratia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti