keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Huhuilta siivet poikki
Allekirjoittaneen kunnallisvaaliehdokkuuden hylkääminen on aiheuttanut puhetta, spekulaatiota ja ”ikäviä” juorujakin on kuulunut.

Paikallislehden toimittaja lähestyi minua sähköpostitse ja kysyi onko kuulopuheissa perää että olisin saanut myös demareilta pakit.

Kysymys suorastaan huvitti, sillä en ole aikeissa lähteä edustamaan mitään puoluetta kunnallisvaaleissa ja jätän ne siis suosiolla väliin.

Kertaus on kumminkin opintojen äiti ja toivon että nämä pahat kieletkin vihdoin tajuaa lopettaa perättömien juorujen levittämisen.

Sain pakit Mäntsälän Perussuomalaisilta ja jälkilöylyjen jälkeen sain ”todellisen” tiedon hylkäämiselleni, joka oli kuuluminen Suomen Sisu nimiseen järjestöön.

Nythän on niin että valtamedia on demonisoinut Suomen Sisua surutta ”äärioikeistolaiseksi” järjestöksi ja paikallisosastomme hallitus teki hylkypäätöksen ”piiriltä tulleiden terveisten” mukaan (Uudenmaanpiirin PS).

Ihmettelen vaan että jäsenyys Suomen Sisuun ajaa edelle kaikesta muusta nk. meriiteistä (mm. vapaaehtoistyö, tms.)

Palataan aiheeseen, josta alun perin lähdin kirjoittamaan. Eli en ole kysynyt ehdokkaaksi muille puolueille. Olen kyllä kieltämättä saanut ”mahdollisuuden” loikata puolueesta toiseen, mutta olen huonompi ollut aina yleisurheilukisoissa, joten jätetään se loikkiminen muille.

Perussuomalaisten jäsenenä pysyn ja osastomme syyskokouksessa nähdään pysynkö osaston toiminnassa mukana edelleen, vai onko aika tullut täyteen?

Vapaaehtoista vaikuttamista ja muita järjestö/yhdistystoimintaa aion jatkaa edelleen kaikesta huolimatta.

Syysterveisin

Mikko A. Ratia

Teksti on alunperin kirjoitettu paikallislehteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti