sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Mäntsälän Nuorten Kummit ryMikä on MÄNTSÄLÄN NUORTEN KUMMIT ry?

Mäntsälän Nuorten Kummit ry (MNK) on rekisteröity yhdistys toimii poliittisesti tai uskonnollisesti sitoutumattomana solidaarisesti kaikkien Mäntsälän kunnan nuorison (13-29) parissa.

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Mäntsälän kunnan nuorisopalvelujen tukena, mutta myös järjestäen omia tilaisuuksia.

Yhdistys on perustettu keväällä 2015 ja tähän mennessä yhdistys on ollut järjestämässä mm. koulujen päättäjäispäivän grillikojua keskusurheilupuistossa. Jalkapallo ottelua nuoret vs. vanhat. Mopoauto miittingiä Mäntsälän Juustoportilla ja viimeisin (eikä vähäisin) Nuorten Aikuisten Olohuonetta (18-29) nuorisotiloilla Monitoimitalolla.

Yhdistys on toiminut siis aktiivisesti koko olemassaolon ajan ja aktiivisesti pyrimme jatkamaan.
Tämä ei kuitenkaan onnistu näillä resursseilla mitä meillä on. Siis lisää tekijöitä toivotaan innostuvan toimimaan kuntamme nuorison parissa.

Koko toimintamme on vapaaehtoisuuteen perustuvaa ja toimintaa pyöritämme lähinnä omavaraisesti, sekä kunnan ja joidenkin yritysten (K-Citymarket) avustuksella. Otamme vastaan myös vapaaehtoisia kannatusmaksuja.
Joten, et joudu ”naisimisiin” yhdistyksen kanssa, vaan sinä saat päättää miten ja milloin autat 

Jos sinulla heräsi halu toimia nuorisomme parissa, niin otahan yhteyttä.

Meidän ryhmän löytää osoitteesta tai vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä suoraan yhdistyksen pj Mikkoon (mikko.a.ratia@gmail.com)

Terveisin
MNK ry:n porukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti