torstai 2. syyskuuta 2010

Hyvinvointia?

Tarttui vaan ajatus tässä flunssan kourissa kirjoittaa, kun viimeistä blokauksesta on jo mielestäni liiankin paljon aikaa.

Mutta mennään kiertelemättä asiaan.

Eli, hyvinvointimaana Suomesta ei voi puhua, jos tämmöiset vihreiden julkituomat typeryydet ovat todellakin huomispäivää. Ei tuo typeryys pelkästään vihreiden etuoikeus ole, sillä muitakin erittäin fiksuja laskelmia on tehty.

Seuraavaksi tuleekin mieleen että onko valtapuolueiden tarkoitus korvata vähäosaiset Suomalaiset kenties Somaleilla, kun heitä on jonottamassa maahanpääsyä näiden typerien perheenyhdistämisten nimissä.

Tuossakin perheenyhdistämisessä olisi mielestäni tärkeämpää ottaa selville se TODELLINEN perheen koko.
Mielestäni meidän heikkoakin heikompi maahanmuuttopolitiikka on taannut pakolaisille paikan paratiisissa, ilman sen suurempia vaateita.

Olisiko tuossakin syytä ottaa selville että kuinka monta henkeä on sen yhden Somalimiehen perässä tulossa jo ensi alkuun, ennen kuin mitään päätöksiä tehdään turvapaikan suhteen.

Mielestäni tuossa olisi enemmän järkeä laskea KOKO perhe siihen kiintiöpakolaismäärään, jottei tulisi ikäviä yllätyksiä.

Seuraavaksi se iänikuinen kysymys mitä helkkarin hyötyä meillä on ottaa lisää mahdollisia sosiaalitapauksia?

Vastauksia ei ole kovin montaa, tai ainakaan maahanmuuttoa kannattavaa. Mielestäni haaveet monikulttuurisesta Suomesta on tuhoon tuomittuja, sillä haluammeko todellakin maahamme rotumellakoita, lisää rikollisuutta ja muuta toimintaa Amerikan malliin? (Ei edes pidä lähteä Jenkkilään, kun lähempääkin löytyy samankaltaista toimintaa).

Mielestäni maahamme on jo sopeutunut tarpeeksi monikulttuurisuutta. Kuka teistä oikeasti kaipaa jotakin Islamin mukana tuomia Sharian lakiin kirjattuja sääntöjä? (jos epäilet, googleta).
Kulttuurimme ei kaipaa ”piristystä” sen suhteen.

Mennään sitten seuraavaksi niihin seuraamuksiin, joita tuo yletön maahanmuuttajien suosiminen tekee.

Ensinnäkin. Suomalaiset vähäosaiset tässä eniten kärsii, kun maailmalta haalitaan lisäkustannuksia ja tietysti se vetää köyttä yhä kireämmälle köyhän kohdalla.

Otetaan esimerkki. Jos tuo linkittämäni uutisen kauhukuva tulisi todelliseksi, niin miten kävisi esimerkiksi vanhusten, jos arvonlisävero, energia- ja ympäristövero sekä arvonlisävero nousisi, niin mitä eläkeläisille jäisi käteen? Entäpä normaalille duunarille? ONKO siis tämä vihreiden älynväläys jotenkin tarkoitus tehdä Suomesta Vihreät Porvarit ja Maahanmuuttajat tasavalta, vaihtamalla Suomalaiset vähäosaiset maahanmuuttajiin?

Tunnustan että pistää vihaksi moinen… ja mitä tekee hallitus ja virkamiehet… ruokkivat sitä vihaa siitäkin huolimatta, että monesti on tapahtunut.

Onko nykyinen hallituksemme toiminta oman perseen nuolemista? Siltä se vaikuttaa, mutta jos haluaa siihen muutoksen, niin tiedämme kyllä ketä äänestää.

Terv.

Mikko A. Ratia (PS)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti