torstai 12. toukokuuta 2011

Takki tyhjä käännöksistä

No nyt sitten on Portugali-tuki keskustelut käyty ja Katainen & Urpilainen käy käsi kädessä kohti suomen tulevaa lamaa, tai pitäisikö sanoa kadotusta, sillä jos EU-liittovaltio tulee ajankohtaiseksi hallitukselle päättää, niin sitten se on kaikki sanottu ja tehty - Näinkö tosiaan kansa halusi?

Perussuomalaiset olivat ainoa voittaja vaaleissa, mutta häviäjinä loppupeleissä, mitä hallituspaikkaan tulee.
Perussuomalaiset eivät kumminkaan tehnyt demareita, eli takki ei kääntynyt, kun kyseessä oli suurin puolueiden haave. Hallituspaikka.

Sitoutumattomana perussuomalaisena tietysti osittain harmittaa, sillä asiat mitkä olivat perussuomalaisille tärkeitä jäävät nyt auttamattomasti hoitamatta. Eli, köyhän kyykytys jatkuu.

Tietysti jos perussuomalaiset olisivat syöneet sanansa ja mennyt mukaan hallitukseen, joka kumminkin on suuresti tukemassa Portugalia, tietyillä reunaehdoilla (jotka ei paskaakaan pelasta suomalaista) niin asia olisi eri.

Paskaa niskaan olisi Soinille ja perussuomalaisille satanut kaatamalla ja takinkääntö olisi ollut todellista. Ilkkumisesta ei olisi tullut loppua. Mutta muistaako kukaan muita ”kusettajia” kuten demareita, vihreitä, tms.?

Minua henkilökohtaisesti kiinnostaa miten Suomi asiat euroopassa petaa. Tunnustan silti tietämättömyyteni tuossa EU asiassa kokonaisuudessaan. Sen tiedän mitä maalaisjärki sanoo ja ennemmin minä uskon taloustietäjiä, kuin eduskuntamme hölmäläislaumaa, jotka menevät minne EU näyttää.

Perussuomalaisten hallituspaikasta luopuminen on saanut samankaltaiset ihmiset kuin minä reagoimaan närkästyneesti. Miten suuri asia voi olla takinkääntö EU-asiassa? Perussuomalaiset kumminkin on suomalaisten ihmisten puolue, ketkä ajattelevat asioita maanläheisellä tyylillään. Siksi varmasti minustakin tuli aikoinaan puolueen jäsen.

En kumminkaan kiroa Soinia helvettiin, koska tilanne oli umpisolmussa kokoomuksen & demareiden kanssa ja tuo oli raskas, mutta suoraselkäinen ja kunnioitettava päätös Soinilta ja Perussuomalaisilta!

Oppositiossa siis perussuomalaiset nähdään jälleen. Häviäjien hallitus varmaan ihmetyttää maailmanlaajuisesti ja se sitä Suomi kuvaa nostattaa!

Siis taas nähtiin miten politiikka on likaista ja mitä korkeammalla istuu, sitä enempi perse leviää ja tiedettävästi se oma perse on paras perse.

Kansa, ei kun siis Katainen on puhunut. Diktaattorimaista?

Demokratia ja Itsenäinen Suomi on kuollut ja ihmisten tahdolla ei ole enää mitään virkaa.

Homma jatkuu kumminkin puoleltani, vaikka tuli mahdottoman suuri halu luovuttaa kaikki se taistelu ja työ mitä ihmisten eteen tehnyt. Kunnallisvaaleissa nähdään.

Kunnioituksella suoraselkäisiä ihmisiä kohtaan

Mikko A. Ratia

PS. Villi veikkaus seuraavasta hallituksesta on Kokoomus, demari, vihreät & RKP... eli, ei muutosta suuntaan tai toiseen...

4 kommenttia:

 1. Millain Dearit käänsivät takkinsa?

  VastaaPoista
 2. Demarit käänsivät takkinsa PS:lle ja valta-osalle kannattajistaan. EU-kriittisyys oli alkujaan demarien leipiä, mutta äkkiä se takki kääntyi

  VastaaPoista
 3. "UPI:n Tiilikainen: Suomen linja kiristyy piirun verran "

  Noin siis. Tästä Sdp piti kiinni ja halusi kiristyksiä ja niitä sai ainakin jonkin verran aikaan.
  Missään vaiheessa demarit eivät olleet täysin kieltäytymästä tukipaketin antamisesta, kunhan nämä heidän hienot "reunaehto hömppänsä" toteutuvat.
  Se on sitten äänestäjien vika, jos eivät osaa lukea, mitä Jutta on sanonut. Lähinnä tuntuu että nuo takin kääntö puheet tulee suuremmalti PS:n leiristä.
  Ja kiitos Soinille. Nyt sinne on taas hallitukseen änkemässä Kristillisdemokraatit, vihretä ja ruottalaiset. Jytkyn jälkeen luulin, ettei näille puolueille ole enää hallituksessa tilaa. Mutta hukkaan meni sekin ääni.

  VastaaPoista
 4. Jokainen tyylillään. Kumminkin, mitä väliä, kun kansaa kusetetaan ja viedään niin kauan kuin pässiä, kunnes koko paska kaatuu.

  PS:n poisjääminen hallituksesta avaa portit näille hyysäreille, jota pidän erittäin huonona asiana. Mutta ymmärrän silti PS:n periaatteen olla pettämättä äänestäjiään

  VastaaPoista