tiistai 2. elokuuta 2011

Lomaterveiset

Kuten aiemmin facebookissa mainitsin että olen ollut lomalla 28.7 lähtien.

Yksi syy aikaistettuun lomaan on ollut norjan tragedian takia alkanut ajojahti, joka on saavuttanut äärimmäiset mittasuhteet suomessa.

Perussuomalaisten kansanedustajasta Jussi Halla-ahosta kaikki spekulaatio lähti, kun hänen nimensä oli mainittu Breivikin manifestissa.

Eikö mikään kumminkaan ole pyhää politiikassa? Norjassa tapahtui valtava rikos, jossa kapellimestarina toimi kylmä, armoton sekopää, jolla ei ollut perussuomalaisten kanssa mitään tekemistä.

Breivikistä moni kirjoitti että mies ei suinkaan ole mielipuoli, vaan nk. nero joka levittää propagandaansa ympäri maailmaa ja yksin toimien järjestää tuollaisen verilöylyn.

Nero tai ei, silti hänen lausuntonsa ja vaatimukset ylittävät hulluuden rajan kirkkaasti.

Jätetään nyt Breivik, perussuomalaiset ja muukin poliittinen toiminta sikseen, koska mielestäni yhden mollatun perussuomalaisen James Hirvisaaren kirjoitus uudessa suomessa on oiva vastine kaikille rasistikortin heiluttajille (Jos vaan osaa lukea ajatuksella, mutta kokemuksesta tiedän että he niitä ahdasmielisimpiä ovat).

Varsinainen lomani alkaa vasta 8.8. mutta tuon norjan tragedian jälkeen tulleet median yhteydenotto(yritykset) saivat minut toisiin aatoksiin ja omassa henkilökohtaisessa elämässäni on ollut myöskin aika sekavat ajat käsillä.

Eli, kiinni minut saa hätätilanteessa ja hoidan edelleen vastuuhommat, niinkuin ennenkin. Nyt vaan vähän tarvitsee lepoa kaikesta, kun läheisiäni kohtaan sattui tragedia tuossa viime viikonloppuna ja he saavat kaiken tukeni 100%:sti

Palataan viimeistään 1.9. asiaan, jos nyt ei ihan kyllästy lomailemiseen.

Kunnioituksella,

Mikko A. Ratia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti