keskiviikko 31. elokuuta 2011

Syksyn satoa


Tervehdys


Syyskuu alkaa huomenna ja samalla alkaa valmistautuminen arkeen, kun vaimoni kanssa vietämme viimeistä lomaviikkoa.

Arki alkaa siinä mielessä mukavemmin, että aikaa jää itsellä paljon enempi vapaaehtoistoimintaan mitä on tullut aloiteltua jo hieman nuorison yö-kahvila toiminnassa.
Tyttäreni ensimmäinen kouluvuosi tuo tietysti koti-isälle vieläkin vastuuta, sillä tyttäreni tulee koulusta suoraan kotiin.

Haaveet itselläni opiskelun aloittamisesta on jäissä, sillä nyt olen loukussa vakuutusyhtiön kanssa. Oikeuden kautta pitäisi hakea ratkaisua pattitilanteeseen mikä on päässyt syntymään vakuutusyhtiön ja minun välille.

Ensi vuoden puolella on myös kunnallisvaalit joihin olen lähdössä mukaan ehdokkaaksi.
Ajattelin aloittaa jo pienen budjetin vaalityön omalta osaltani, vaikkei mitään päätöksiä ole ehdokkaista tehty.

Bloki kirjoitukset ovat olleet nyt vähäisiä, mutta nyt täytyy taas aktivoida itsensä kirjoitus vaihteelle.

Paljon tässä lomani aikana on ehtinyt tapahtua.
En tosin ole jättänyt politiikkaa aivan sivuun lomallakaan, vaan olen Facebookissa keskustellut valtakuntamme nykytilasta melko aktiivisesti.

Mäntsälän Perussuomalaiset RY ylläpito jatkuu ja Facebookissa sivun ylläpidosta vastaan yhdessä yhden aktiivi-kaverini kanssa.

Syksy saa ihmiset aktivoitumaan erilaisissa toimissa ja toivon että mukaan tulisi myös uusia ihmisiä Mäntsälän Perussuomalaisiin, sillä koskaan ei ole aktiivisia ihmisiä liikaa, kun vapaaehtoistoiminta on kyseessä.

Siis aktiiviset ihmiset. Jos kiinnostaa vaikuttaa kotikuntasi Mäntsälän asioihin, niin ota toki yhteyttä. Taustatiimiläisiä myös tarvitaan, eli mikä vaan apu otetaan vastaan suurella sydämellä ja kiitoksella.

Avaan lähiaikoina uuden sivuston kunnalisvaaleja silmällä pitäen. Eli, pysykää kuulolla.

Hyvää syksyn alkua jokaiselle taholle

Kunnioituksella

Mikko A. Ratia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti