keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Mitä vielä odotat?Tämä kirjoitus on suunnattu mäntsälässä asuville ihmisille. Keskustelua toki muidenkin paikkakuntien tilanteesta käyn mielelläni tästä aiheesta.

Kotikuntaamme Mäntsälää voi suomen tulevaisuus ravistella kovalla kädellä.

Kuntamme on kasvava kunta ja kehitystä siis tapahtuu kaiken aikaa, mutta silti liian usein kunnanhallituksen päätöksistä kuulee erinäista porua ja valitusta. Milloin mikäkin asia on väärin, tms.

Mäntsälän Kunta koostuu kirkonkylästä ja useista sivukylistä, mistä nyt lähinnä huoli on. Lähinnä kylien ”kartalla pysyminen ” on suuri huoli.

Annetaanko kylien pikkuhiljaa kuolla pois ja pakottaa kaikki kylillä asuvat muuttamaan keskustaan, niinkuin city-vihreät ja useat muut toivoisi?

Ensinnäkään. Mäntsälän keskusta ei ole todellakaan vielä valmis ja toiseksi. Eiköhän ihmisellä ole varaa valita asuinpaikkansa vielä, eikä siihen ole kellään tai millään nokankoputtamista?

Seuraavat kunnallisvaalit ratkaisee miten meidänkin kotikunnassa asiat hoituvat tulevaisuuudessa. Annetaanko maaseudun kuolla ja kunnanhallituksen jatkaa idioottimaisia toimiaan?

Maaseudun kohtalo ja monet muut asiat olisi ratkaistavana, mutta se ei tapahdu itsestään.

Nyt on sinun vuorosi vaikuttaa.

Tule siis mukaan Mäntsälän Perussuomalaisten toimintaan ja vaikuta kuntamme tulevaisuuteen. Älä epäröi ottaa yhteyttä. Tietoa ja apua saa aina, jos asia on vähänkään epäselvä.

Yhteyttä voi ottaa suoraan minuun tai Mäntsälän Perussuomalaisten jäsenistöön (yhteistiedot löytyvät täältä (http://perusmantsala.blogspot.com/2011/06/mantsalan-perussuomalaiset-kunnan.html).

Kunnioituksella,

Mikko A. Ratia

GSM: 0400781792)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti