keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Omalla nimelläMaanantaina 27.2 Mäntsälässä järjestettiin ehdokaspalaveri syksyn kuntavaaleja silmälläpitäen.

Mäntsälän Perussuomalaiset oli tilaisuuden järjestäjinä ja ihan suunnitelmien mukaan kaikki meni.

Varsinainen asia miksi minä kirjoitan on se, että tilaisuudessa kun kertasimme pelisääntöjä, niin tuli esille eräs asia, josta olen jo vastaanottanut kysymyksiä ja palautetta, mutta kerta kiellon päälle.

Valtuutettumme oli saanut palautetta ”eräältä kuntalaiselta” koskien kirjoitustani paikallisiinlehtiin.
Kysymys oli kuulunut että ”onko tämä nyt teidän perussuomalaisten kantanne asiasta?”

Kirjoituksesta ei millään ilveellä saa sitä kuvaa että kyse olisi puolueen kannasta, vaan ihan yksittäisestä mielipiteestä (lue kirjoitukseni kommenttiosiosta tuorein kommentti joka selventää asiaa vielä paremmin)

Onko nyt asianlaita niin, että ihmiset ymmärtävät entistä huonommin tänäpäivänä mikä on yksityinen ja mikä yleinen? Täytyykö se nyt aikuisille ihmisille vielä erikseen toistaa, kuka on kirjoituksen takana, kun sen voi jo allekirjoituksesta lukea?

Toki on vaihtoehto kirjoittaa nimimerkin takaa, mutta se on mielestäni huonompi vaihtoehto, kerta olen jo kunnan luottamustoiminnassa mukana.

Nyt haluan (toivottovasti viimeisen kerran) sanoa sen että kirjoitan oman mielipiteen asiasta, jos niin on allekirjoitettu.

Toivon että tämä menee jakeluun ihmisillä kunnassamme, ettei tällaisia tilanteita sattuisi jatkossa, vaan pystyisin keskittymään täydellisesti vaikuttamaan asioihin.

Asetun ehdolle syksyn kunnallisvaaleissa, joten palataan asiaan.

Kunnioituksella

Mikko A. Ratia

PS. Kannattaa minulta suoraan tiedustella jatkossa, jos joku asia jää epäselväksi. Parhaiten toimii sähköposti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti