lauantai 7. huhtikuuta 2012

Projekti: Uimahalli MäntsäläänHanke ”Uimahalli Mäntsälään” lähti liikkeelle 23.3.12, kun Mirka Timoskainen perusti sivuston kaveriyhteisö facebookiin.

Kiinnostuin itse hankkeesta suunnattomasti, sillä haaveenani (kuten tuhansien muiden kuntalaisten) olisi saada halli Mäntsälään viimein.

Kirjoitin paikallislehtiimme 9.1.2012aiheesta uimahalli ja aloitin samoihin aikoihin keräämään taustatietoa hankkeesta.

Homma jäi kumminkin lepäämään ja odottamaan uutta virtaa, sillä lähes yksin selvitystyö eteni ja kumminkin muutkin asiat elämässä, vapaaehtoistyössä ja politiikassa verotti kovasti aikaani.

Uimahalli Mäntsälään sivusto antoi kumminkin uutta virtaa lähteä jatkamaan selvitystä asiasta ja melko nopeasti sivun ”fanimäärä” nousikin, kun saatiin tuulta purjeisiin.

Nyt meitä on 4 ihmistä työryhmässä selvittelemässä uimahalli hanketta Mäntsälään. Mirka Timoskainen, Heli Hallikainen, Irina Murtomäki ja itse allekirjoittanut Mikko A. Ratia.

Olemme saaneet hyvin homman alulle ja ensimmäinen palaveri asiasta on tulossa huomenna, kun tähän asti olemme pitänyt palaveria facebookin kautta.

En nyt ala kerrata kantaani uimahallin tärkeydestä, koska jokainen sen voi lukea tuosta mielipidekirjoituksestani. Olen yhä sillä kannalla että Mäntsälään olisi myös aika saada halli.

Siis tämä postaus nyt toimii informaationa, sillä kaikki ei facebookia käytä ja näin ollen ei ole tietoinen asiasta.

Paikallislehdissä on jo juttua ollut. Mäntsälän uutiset julkaisi pienen jutun viime lehdessä (torstai, 5. huhtikuuta 2012, nro 14) ja Mäntsälän Lehti myös lupautui jutun tekemään.

Tule hankkeen tukijaksi taikka mukaan työryhmään, jos asia kiinnostaa. Yhteystiedot alla.


Kunnioituksella

Mikko A. Ratia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti