tiistai 31. heinäkuuta 2012

Paluu arkeenArkeen paluu on aina yhtä juhlaa, näin pitkistä lomista välittämättömänä ihmisenä.
En toki tarkoita etteikö lomailu olisi mukavaa ja jatkuuhan sitä minulla ja tyttärelläni aina koulun alkuun saakka, eli pari viikkoa vielä olisi rennompaa tiedossa.

Arkeen paluuta kumminkin odotan, sillä kesä- ja heinäkuu on mennyt ilman vapaaehtoishommia, esim. nuorison parissa, tms. ja itse kun tykkään toimia, enkä olla nk. paikoillaan.

Syksyllä olisi tiedossa kunnallisvaalit, jotka jää itseltäni väliin. Syytä en ala kertaamaan, koska sen syyn julkistaminen toi jo sen verran hankaluuksia, etten tee samaa ”virhettä” toiste. Joten se siitä.

Kumminkin. Vaalit ei minulta jää väliin kokonaan, sillä aikeissa on toimia erään (eräiden?) puolueemme ehdokkaiden taustajoukoissa ja myös tarkoituksena olisi nostaa Mäntsälän Perussuomalaiset RY nettisivut takaisin elämään.

Riippuu tietysti siitäkin paljon, miten paikkani Mäntsälän PS:n johtoportaassa käy, että miten toiminta jatkuu?

Facebookin sivua seuranneet tietävätkin, että sivustomme blogspot palvelimella hakkeroitiin ja jouduin pakon edessä poistamaan sivuston.

Myös omat tietotekniikka ongelmani ovat olleet suurena esteenä. Mutta nyt on toimiva kone alla, joten tästä on hyvä jatkaa.

Joten kunnallisvaalien taustatyötä ja verkostoitumista näin alkuun, kunnes jatkuu muut vaikuttamishommat, kuten nuorison päihteetön Yö-kahvila toiminta ja muut syksyn tuomat aktiviteetit.

Eli, palaillaan asiaan ja lähiviikkoina on luvassa kirjoituksia. Teen omia näkemyksiäni selväksi mm. kuntaliitoksista, tms. ajankohtaisista aiheista tai sitten yksittäisiä postauksia maan ja taivaan väliltä.

Hyvää elokuun alkua

Kunnioituksella

Mikko A. Ratia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti