keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Ilo asua Mäntsälässä: Perhepäivä 03/09/2016Huhtikuinen tervehdys!

Ilo asua Mäntsälässä!

Tänään saimme ensi kosketusta tulevan Perhepäivän, 3.9.2016,  pitopaikkaan, Mäntsälän Suurlavaan! Tilaa ja mahdollisuuksia on!!
Lämmin Kiitos lavan isännille, Ristolle ja Petterille, myös tapaamisen tarjoiluista! :)

Seuraava suunnittelu tapaaminen toteutuu 25.5.2016 klo 18:00 Suurlavalla. Tulethan mukaan tai jos et pääse paikalle, mutta haluatte olla itse tapahtumassa mukana ilmoitathan siitä osoitteeseen perhepaiva2016@gmail.com, osa teistä on sen jo tehnytkinJ

Hyvä harrasteiden edustaja :Käyttäkää tämä loistava ilmainen tilaisuus tehdä omaa toimintaanne näkyväksi, saada uusia harrastajia ja jäseniä! Kertoa tapahtumista kylällänne ja tai seurassanne! Oma osuutenne on vain tulla paikalle ja MAINOSTAA JA KERTOA!!! Ja mikäli teillä on myytäviä tuotteita, voitte sitä omalla pisteellänne tehdä!
Halutessanne voitte myös päästä esiintymään esiintymislavalle – laji/harraste kohtainen näytös? Kelpaisiko?  

Päivän suuri tavoite on mahdollistaa kaikille Mäntsäläläisille perheille iloinen PERHEPÄIVÄ! Kannustaa lapsia ja vanhempia uusiin harrastuksiin ja toimintoihin! Iloitsemaan tekemisestä! Lukemisesta laulamiseen, tanssimisesta teatteriin, juoksemisesta kävelemiseen, lätkästä futikseen, taitoluistelusta partioon, piirtämisestä neulomiseen…..


Tietoa tapahtumasta saa ja pitääkin jakaa. Kiitos siitä :)


Ystävällisin terveisin

Perhepäivä 2016 työryhmä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti