keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Kenen riveissä TODELLA seisot?

Nyt en (vieläkään) nimiä julkista, mutta asian tietävät kyllä tunnistaa kenestä on puhe.

Kysymys vain kävi mielessä, kun huomasin erään entisen Perussuomalaisen kirjoituksen blokissaan, jossa mm. kirjoittaja kyseenalaisti Timo Soinia ja Perussuomalaista aatetta koskien EU:ta.

Kaikkein katkerimmat ruusut sai kumminkin Mäntsälän Perussuomalaiset.

Kyseinen henkilö loikkasi viime kunnallisvaalien jälkeen Mäntsälän Perussuomalaisista Itsenäisyyspuolueen riveihin.

Syynä oli yksinkertaisesti se ettei tämä ihminen pystynyt työskentelemään toisen valtuutettumme kanssa. Syyn myös siihen tiedän. Mutta en viitsi asiasta julkisesti mainita, ettei kyseisestä ihmisestä tulisi täydellistä pellen kuvaa.

I’ll forgive, but never forget…Olin meinaan tämän ihmisen tukijoukoissa, joten asia on aika kiusallinen.

Noh, asiassa eteenpäin. Seuraavassa suora lainaus hänen blokistaan: ”Perussuomalaisten ohjelma vastusti huumeita jotkut jäsenet kannattivat”

Siis mitäköhän tämä kyseinen letkaus meinaa? Onko kyseessä Mäntsälän Perussuomalaisista vai yleisellä tasolla? Kovin sekavassa mielentilassa tuo koko kirjoitus on kyllä kirjoitettu, sillä mitään varsinaista tolkkua siinä ei ole!

Yleisestihän ottaen jokaisessa puolueessa on ”mustat lampaansa”, mutta selitystä kaipaan yhä?

Kirjoituksessa hän syytti myös Mäntsälän Perussuomalaisia siitä että hänestä on tehty kylähullu? Itse en ole tämmöistä kuullut, joten taitaa olla rumat sävelet mukana juttua tahdittamassa, sillä kyllä se niin on että jos joku kyseisestä ihmisestä kylähullun on tehnyt, on syytä katsoa myös kuuluisaan peiliin.

Miksi sitten? No, tätä voi vain pitää vainoharhaisuutenasi, mutta jätä nyt meidät Persut rauhaan jo, kun et näköjään osaa vieläkään erottaa nimimerkki ”Ju(n)ttau”sta meidän Mäntsälän Persujen jäsenistä. Kyseinen ihminen on jo tehnyt itsessään selväksi sen ettei ole se ketä väität hänen olevan!

Joten kertauksena vielä… ”Ju(n)ttau” ei ole Mäntsälän Perussuomalaisten riveissä eikä hänen henkilöllisyydestä ole meillä kellään tietoa.

Toinen ote tekstistäsi: ”Näin juntataan Mäntsälässä! .. Rehellisyys maan perii ala persut;)”

Rehellisyydestä puheen ollen, en lähtisi noin kauheasti sinuna tuota rehellisyyttä peräänkuuluttamaan, sillä haluatko todella että kaikki tulee julki?

Olen ollut jo liian ”kiltti”, etten ole huudellut ympäriinsä asioita. Mutta jossakin vaiheessa se sietokykykin loppuun… sano vaan minun sitten sanoneen. Tiedän kumminkin että pystyt olemaan aikuismaisesti asioista jyvällä, joten älä pilaa tulevaisuuttasi riippumalla kuvitelmissa.

Toinen asia joka on ollut jo liian monta kertaa kissana pöydällä on tuo sananvapaus…

Kyseinen ihminen on lähes kaikkiin häntä kritisoiviin teksteihin ilmaissut että ”kohta rikostutkinta herjauksesta tulee, jne.” Kysyisin nyt vaan, että oletko sinä sitä mieltä että kaikkea vähänkin negatiivista (esim. sinun loikkaukseen koskevaa) kirjoittelua pitäisi poliisilla uhata? Eikös Itsenäisyyspuolueen mielestä sananvapaus on saatava takaisin?

Eikös se olisi jo aika haudata puoleltasi viha ja katkeruus Perussuomalaisia kohtaan?
Itse henkilökohtaisesti vastasin sinulle tuohon kyseiseen kirjoitukseen ja pyysin selitystä näille väitteille, koska asioilla pitää myös olla todelliset perusteet, miksi niin väität olevan. Et kumminkaan julkaissut kommenttiani ja nyt siis kysyn näitä samoja kysymyksiä oman blokin kautta.

Annan siis ilmaisen neuvon ja kehotan sinua keskittymään vaalityöhösi eduskuntavaaleissa 2011. Ei meinaas anna mitään hyvää kuvaa tuo raivoaminen ja sekava kirjoittelu. Mitä ihmiset ajattelevat… no, en edes viitsi kertoa mielipidettäni, kun en ole todellakaan niin ilkeä ihminen mitä sinä taas luulet.

Siispä… älä elä menneisyydessä, vaan katso ennemmin tulevaisuuteen. Minun osaltani tämä juttu nyt jää tähän kun ei tälle näytä olevan loppua, joten jonkun se ratkaisu on tehtävä.
Olisin voinut kyllä olla kirjoittamatta tätä vastinetta, mutta kävi vihaksi yleiset syytökset.

Kaikella ystävyydellä.

Terv.

Mikko A. Ratia (PS)

http://www.youtube.com/watch?v=uhUeU6KBZLg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti