perjantai 30. heinäkuuta 2010

Tätähän on jo odotettu…

Verkkouutiset kertovat uutisessaan että maahanmuuttajista koostuvat katujengi aikoo rantautua Suomeen.

Homma täällä Suomenmaassa alkaa muistuttaa pikkuhiljaa ison maailman meininkiä. Syytä tietysti tähän haetaan ja mitä tehdä asian ehkäisyksi?

Jos me Suomen kansalaiset aiomme vielä pitää rippeet siitä hyvinvointivaltiosta joka meillä on joskus ollut, niin nyt olisi syytä ryhtyä toimimaan!

Ensinnäkin. Tietäen mitä tämä Black Cobra jengi tekee (salakuljettaa, myy huumeita, tekee ryöstöjä ja kiristää ihmisiä) en voi muuta kuin ihmetellä että miten tämmöiset kuonat edes päästettäisiin maahan?

Olisikohan taas käännyttävä sen tosiasian puoleen, mitä ”rakas” EU tuo mukanaan?
Tanskasta on lyhyt reitti Suomeen ja EU-maiden välillä kun on vapaa matkata, niin mikäs siinä tullessa.

Veikkaisin että jengi majoittuisi ensin Helsinkiin ja aloittaisi valloituksena pääkaupungistamme. Kuka oikein haluaa järjestäytynyttä rikollisuutta kotimaahansa? Luulen ettei monikaan esim. Helsingissä asuva ihminen halua kaikkien kerjäläiset, elintasopakolaisten ja omien sosiaalitapausten lisäksi ammattirikollisia. Vai miten on sinun kantasi?

Eikö riitä että meillä on jo kiintiö täynnä? Pitääkö se ihmisten pinnakin täyttyä ennen kuin ”rakas” Suomen hallitus tekee jotakin asian eteen, jotta Suomalainen voisi elää rauhassa kotikaupungissaan ilman pelkoa ryöstetyksi tulemisesta?

Tästä kyseisestä asiasta on ollut jo puhetta muutaman Perussuomalaisen kanssa ja olemme päätyneet siihen lopputulokseen että kohta rytisee omassa päässä ja kovaa.

EU:n vapaa matkustaminen EU-maiden välillä tulisi ihan heti mielestäni nostaa tarkempaan tutkintaan. Sehän oli jo alusta lähtien mielestäni riski että kaikki kävisi niin vaivattomasti.

Mutta EU:sta lisää tuonnempana.

Ilman suurempia lässytyksiä sanon lopuksi että ainakin henkilökohtaisesti olen sitä mieltä ettemme tarvitse rikollisuutta maahamme lisää, joten pallo on teillä päättäjät!

Turvallisemman Suomen puolesta

Mikko A. Ratia (PS)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti