maanantai 9. elokuuta 2010

Mistä johtunee maahanmuuttajiin kohdistuva kritiikki ja viha?

Uutisessa ”vihaa” ruokitaan oikein huolella.
En yhtään ihmettele sitä miten maahanmuuttajiin kohdistuva katkeruus ja viha vain nostaa päätään, kun valtio syytää rahaa kokoajan vain enemmän maahanmuuttajille ja unohtaa näin alkup. Kansalaiset ketkä myös tarvitsevat tukea ja apua elämäänsä.

Miten käy meidän pitkäaikaissairaiden, MT-kuntoutujien, vammaisten, vanhusten, lasten, jne.?

Mitä väliä enää on millään?
Esimerkkinä mielenterveyssairaalat joutuvat pistämään porukkaa avohoitoon säästökohteiden vuoksi. Kuka sanoo että juuri mielenterveydestä ja yleisestä terveydenhuollosta pitäisi nuo säästöt repiä? Taikka vanhusten, vammaisten ja lasten hoidosta?

Kyllä Suomen valtiolla olisi muitakin säästökohteita, esim. nämä kaikki turhat remontit ja kunnostukset ja siinä samassa aivan järjetön maahanmuuttaja-politiikka, joka on mennyt jo vuosia päin helvettiä, kuten eräs Persujen edustaja tässä taannoin totesi.

Onko tärkeämpää haalia lisää mahd. ongelmatapauksia / sossun luukun kuluttajia ja näitä aivan järjettömiä rahanmenoja, kuin pitää huolta ihmisistä, jotka ovat kumminkin verorahoistaan rahoittanut nuo edellämainitut menot?

”Ei maahanmuuttoa vastaan vaan paremman maahanmuuton puolesta” on hyvä, ellei paras kanta tähän sirkukseen.

Miksei kaikkea voisi löytyä kultaista keskitietä, vaan on pakko vetää homma niin överiksi ettei juuri muille vähemmistön edustajille löydy tukia, kun ei ”muka” ole rahaa?

Kaikkiahan ei voi miellyttää, mutta sitä varten ei tässä olla mukana. Kaikesta voisi päätyä sopuun, mutta on aivan järjetöntä lähteä keskustelemaan esim. vihreiden edustajien kanssa tästä maahanmuuttaja asiasta, kun kaikki kritiikki on tulkittava rasismiksi.

Opetelkaa siis keskustelemaan asioista ilman kapeakatseista näkemystänne!

Nykyhallitus ei elä ollenkaan sillä tasolla millä heidän pitäisi. Joskus tulee vaan mieleen kysymys… onko he reputtaneet täydellisesti hommansa, kun kyse on kumminkin KANSANEDUSTAJISTA!!! Nyt se edustus on näkymätön.

Ennemmin minä äänestän ihmistä joka elää tässä reaaliajassa ja ennen kaikkea Todellisuudessa!

Kannattaa siis miettiä ketä sinne eduskuntaan äänestää seuraavaksi!

Mikko A. Ratia (PS)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti