tiistai 4. tammikuuta 2011

Suvaita vai eikö?

Suvaitsevuus on ollut nyt kissana pöydällä useilla eri tahoilla.

Kyse on kumminkin ollut että suvaitseeko Suomalainen kulttuuri maahanmuuttajataustaiset ilmiöt, kuten Islam.

Omasta mielestäni tässä asiassa ei pitäisi olla mitään epäselvyyttä.

Esimerkiksi Islamin hyväksyminen tasavertaiseksi uskonnoksi kristinuskon rinnalle on täysin absurdi ajatus, koska on olemassa ääripuoli kaikessa, niin kuin uskonnoissa (jos joku ei vielä sitä tiennyt?). Ääri-kristittyjä en ole silti kuullut tappavan itsemurhaiskuilla Islaminuskoisia (varsinkaan nykypäivänä), tms. joten mikä tässä nyt mättää?

Kumminkin. Meitä Suomalaisia kehotetaan suvaitsemaan kaikki ilmiöt mitä maahamme tulee. Ei siinä ettenkö suvaitsisi erilaisuutta, vaan sitä suvaitseeko esim. Islaminuskoiset meidät kristityt tasavertaiseksi ihmisiksi heidän kanssaan?

Merkkejä moisesta on. Mm. Briteissä ääri-islamistit vannoo kuolemaa homoille. Myös vääräuskoisten puhuttelu on kiellettyä, tms.

Minkälaiset fiiliksen tuo antaa tulevaisuudesta, jos kaikki pitäisi suvaita?

Allekirjoittaneena en näe tuon tuovan kuin lisää ongelmia (mm. Shari’a laki, joka on todellakin ristiriidoissa Suomen lainsäädännön kanssa)

Tuskin edes tarvitsee mainita asiasta sen enempiä, koska nuo asiat mitä tulee esiin Islaminuskosta lähinnä järkyttää allekirjoittanutta.

Mielestäni jokainen saa uskoa mihin itse tahtoo, mutta onko myös suvaittava se mitä ilmiöitä suvaitsevuus tuo?

Otetaan esimerkki. Seksuaalivähemmistöt nousivat viime vuonna pöydälle, mm. homoparien vihkiminen oli suuren suuri kysymys ja sille vaadittiin hyväksyntää.
Jos näin kävisi ja hyysääminen jatkuisi maahanmuuttajien suuntaan, niin miten voi olla varma ettei joukossa ole näitä ääripuolen edustajia, jotka taannoin vannoivat homoille kuolemaa?

Nämä ovat riskitekijöitä, jotka pitäisi ottaa suurella vakavuudella huomioon.

Ei tarvitse olla ministeri tunnistamaan selkeät vaarat. Kumminkin valtaosa päättäjistämme ei näe niin pitkälle tunnistaakseen selkeän ongelman.

Mitäpä tekee hyysääjät, kun tämän asian ottaa esiin? Rasistikortti kyllä heti nousee, niin kuin Tampereen ravintolapalon jälkeen Päivi Lipposen ansiosta (palo ei liittynyt kyllä mitenkään ääri-islamiin, mutta vertauskuvana hyvä mitä tulee maahamuuttajiin)

Joten. Eikö meidän olisi syytä nyt jo ottaa asia pöydälle ja pitää se niin kauan siellä, kunnes järkipäätöksiä saadaan aikaan? Itse en ainakaan halua Suomeen terrori-iskuja tai muuta Suomenlain vastaista toimintaa ja tuskin sitä haluaa kovin moni muukaan?

Monikulttuurisuus on melko monessa maassa näkynyt negatiivisena ilmiönä. Varsinkin Islamia edustava naisten ja lasten yksinkertainen alistaminen on saanut minut ihmettelemään ”rauhan uskontoa” todeksi?

Maahanmuuttopolitiikka kaipaa todellista uudistusta, tarkoittaen että asiat ruoditaan huolella, eikä näin jouduta ”valittelemaan suvaitsemattomuutta” (esim. maahanmuuttajien tekemiä rikkeitä, jotka tuomitaan heti suvaitsemattomuudella ja syy on Suomalaisten).
Toinen asia mikä nousee mieleeni tästä suvaitsevaisuudesta että mitä enempi hallitus hyysää maahanmuuttajia, niin sitä enempi rasistisia asioita tapahtuu, sillä kukaan varmasti ei katso hyvällä, kun maahanmuuttaja saa kaiken sossusta luuraamalla kylillä, kun moni Suomalainen käy töissä, mutta sinnittelee silti toimeentulon rajamailla. Se ei ole todellakaan oikein ja siitä se suvaitsemattomuus suurimmalta osalta johtuu.

Joten, eiköhän olisi hallituksen tarpeen ottaa asiakseen nyt vihdoinkin se kansanedustaminen?

Vaalithan lähenee ja lupauksia tullaan kuulemaan, mutta onko ne lupaukset koskaan täyttyneet tiettyjen puolueiden edustajien osalta?

Äänestäjä - Käytä siis ääntäsi. Muuten on turha valittaa.

Kunnioituksella

Mikko A. Ratia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti