perjantai 2. syyskuuta 2011

Yleisönosasto / Mielipide kirjoitus Mäntsälän mediaan


Tämä kirjoitukseni ei oikeastaan liity politiikkaan, jota olen koittanut blokillani käsitellä, mutta tämä on hyvin mielenkiintoinen asia josta saa vetää johtopäätöksiä miten meillä mäntsälässä toimitaan.


Näin meillä Mäntsälässä...

Yleisesti mäntsälän paikallismedia hehkuttaa urheilumenestystä sivuillaan. Onhan Mäntsälä tunnetusti urheilukunta.

Asiaan:
Kuopiossa järjestettiin jalkapallon JKKI – 50 SM-KILPAILUN 2011 lopputurnaus, jonka voitti karsinnoista lopputurnaukseen noussut naapurikuntamme Kellokosken Alku (KelA).

KelA:n miehistössä pelasi myös omalta osaltaan mäntsälässä suuresti vaikuttanut ”Hirvihaaran Stielike” Juhani ”Saikka” Sainio.

Tällä kertaa ei kuitenkaan ole missään paikallislehdessä ollut edes uutista tuosta SM-turnauksesta ja menestyksestä mikä koskee myös kuntaamme, sillä ei ole kovinkaan suuri lista jalkapalloilun suomenmestareista kunnassamme!

Onhan se totta ettei voittajajoukkue ollut kylältämme, mutta jos se on suurin syy miksei KelA:n suomenmestaruutta noteerattu mäntsälän paikallislehdissä, niin sanonpa vaan että lapselliseksi oman pään silittelyksi homma on mennyt!

Yleiseti ottaen mäntsälän paikallislehtien taso on laskenut ja sen se tulee tekemään vastaisuudessakin, jos ei oman kylän urheilumenestyksiä huomioida, kun se tässä tapauksessa koskee yksilöä?

Se ei ole todellakaan ainoa asia missä mennään metsään ja palataan kori tyhjänä, vaan kuntamme on jämähtänyt ”hyväveli” vaihteelle.

Lopuksi onnittelut naapurikuntaan Suomen mestaruudesta, unohtamatta mainita mäntsälän panosta.

(ainoako) ylpeä kuntalainen?” 

EDIT:
Puhuin juuri erään päätoimittajan kanssa puhelimessa, kun hän otti yhteyttä jutun tiimoilta.
Se miksei juttuvinkistä uutisoitu juttua oli se että tuosta turnauksesta oli kulunut sen verran jo aikaa, joten juttu oli nk. menneen talven lumia. 

Kumminkin, hän tunnusti että virhe tapahtui heidän puoleltaan, kun lehden puolelta ei oltu otettu tarpeeksi selvää asiasta.

Asia näin ollen sidottu historian kirjoihin
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti