keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Banneilla se kaikki järjestyy?Tänään surffatessani facebookissa ja kommentoidessa tuttavani tilapäivitystä ihmettelin facebookin pyyntöä ”kirjaudu sisään”. Koitin sitten kirjautua ja facebook kertoi että olen bannattu, mutta syytä siihen ei oltu kerrottu.

Epäilen kuitenkin että banneihin syy on eräässä ryhmässä (SETAa kritisoiva), mihin minut liitettiin (kuten facebookissa on tapana tehdä, enää et mahdollisesti tarvitse liittyä mihinkään ryhmään, kun sinut voidaan vaikkapa yön aikana lisäillä moneen eri ryhmään ilman että haluaisit liittyä)

Olen pyrkinyt itse tuoda ajatuksiani esim. maahanmuutosta, seksuaalivähemmistöjen hyysäröinnistä, tms. aidolla omalla tavallalani, ylilyöntejä välttäen. En pidä räävittömästä kielenkäytöstä ketään kohtaan tai mitään vastaan ja tahtoisin oman blokini kautta tuoda nämä ajatukseni esille.

Se ei kumminkaan facebookille käynyt että nimeni näkyi ryhmän ylläpitäjissä, joista mm. on uutisoitu viime päivinä.

Tämä on epäilys, mutta vahva sellainen.

Näistä ryhmistä on kokemusta sen verran ettei missään nimessä voi valvoa mitä kukakin kirjoittelee ja välttämättä ilmoille pääsee kaikenmoista paskaa mikä eri todellakaan auta keskustelun laatua. Vaalin itse hyvää keskustelua asioista mistä asioista, mutta valitettavasti olen huomannut ettei se nykypäivän ihmisillä toimi. Olit sitten seksuaalivähemmistön edustaja, äärivasuri tai äärioikeistolainen.

Ei millään pahalla, mutta jos ylläpito katsoo bannini päättyneen joku kirkas päivä, pyytäisin ettei minua liitettäisi vastoin tahtoani mihinkään ryhmään.

Edustan ihmisiä omalla tavallani, jossa menen sanojeni taakse täysin. En tahdo vaan kantaa jonkun urpon sanomisia ryhmässä omilla hartioillani.

Terveisin

Mikko A. Ratia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti