keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Torilla Tavattiin


(Kuvassa Puheenjohtajamme Kari Kuisma ja "koju")

(Kuvassa allekirjoittanut keksi varkaissa...)

Tänään Mäntsälän Perussuomalaiset RY:n porukka oli esillä Mäntsälän keskustassa sijaitsevalla Rai-torilla. Teemana presidentinvaalit ja kyllähän ihmisiä kiinnosti tulla juttelemaan ja nauttimaan pienestä evästyksestä.

Kuuma glögi tulikin tarpeeseen, sillä ainakin allekirjoittaneen jalat olivat sen verran jäässä, vaikka pakkasta ei ollutkaan kovin paljon.

Suuret kiitokset ensinnäkin meidän Mäntsälän PS:n edustajistolle ja erityisesti ihmisille jotka jaksoi vuorovaikuttaa meidän kanssa, vaikka kapellimestarina tunnettu Timo Soini loistikin poissaolollaan.

Eihän nyt Soini joka paikkaan kerkiä ja onhan sitä suurempiakin paikkoja jäänyt vaalikaravaanilta väliin.

Eli, ei mitään hämminkiä asiassa ollut, sillä kyllähän Soinia on helppo kampanjoida ilman itse ehdokasta.

Tällä tarkoitan sitä että ihmiset olivat hyvinkin perillä jo Soinin kampanjasta ja valtaosaa ei häirinnyt Soinin puuttuminen, vaan saimme hyvin keskustelua aikaan suomen nykytilasta ihan paikallisten edustajien voimin.

Yksi huono puoli vaan asiassa oli. Paikallislehtiin emme ehtineet ilmoitusta tapahtumasta laittamaan. Se olisi meinaan saattanut innostaa ihmisiä tulemaan paikalle, vaikkei Soinia tilaisuudessa näkynytkään.

Hyvin tilaisuus loppujenlopuksi meni, sillä koko kolme tuntisen ajan riitti kiinnostuneita ihmisiä turisemassa ”kojun” luona, jonka virkaa toimitti puheenjohtajamme matkailu-auto :)

Vaalilehdet tekivät kauppansa hyvin ja ihmiset jotka kieltäytyivät ottamasta vastaan oli asiallisia kieltäytyessään. Kiitos suuresti siitä. Mitä sitä ”kiukutelemaan”, kun jokaisella on oikeus mielipiteeseen ja ketä äänestää.

Vaalipäivä häämöttää ja nyt kieltämättä tuntuu siltä että takki on tyhjä. Loppu viikko meneekin ehkäpä rennommissa merkeissä verkko-opintojen ja nuorison kaitsemisen parissa - Sen olen mielestäni ansainnut :)

Torilla tavataan taas...


Kunnioituksella

Mikko A. Ratia (PS)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti