keskiviikko 15. tammikuuta 2014Tervetuloa Mäntsälään (Jatkakaa matkaa)

Päivän uutinen ei tule yllätyksenä...

Noloa se tosin on, kun listalla on Mäntsälä, joka on mm. tarjonnut itseään lapsiystävällisenä kuntana. Liiankin moni lapsiperhe on loppujen lopuksi päättänyt joko jatkaa matkaa ja uuden ”ystävällisen” paikan etsintää.

Tuleva kuntaliitos varmaan näyttää sen lopullisen mäntsälän kohtalon. Eli, olemme jo liian monta vuotta olleet nukkuva lähiö ja sitä se tulee olemaan jatkossakin hamaan loppuun asti, jos asialle ei aiota tehdä jotakin konkreettista!

Sanoisin että kuntamme hallinta on niin haparissa hanskoissa, jotta ensitöikseen kunnanvaltuusto ja hallinto uusiksi!

Sanokaa mitä sanotte tai vetäkää herne nenään (vaikka koko purkillinen kerralla), mutta ei tämä kunta kehity sillä että samat naamat istuu vuosikausia valtuustossa saamatta mitään aikaan!

Korulauseet kyllä muistan, mitä valtuutetut lupasi, mutta kuten tapana on tehdä ihan maanlaajuisesti, niin lupaukset ovat vaan oman nassun pönkittämistä kohti valtaa!

Valtuutetuilla olisi varmasti ideoita miten kunta saadaan tuotteliaaksi ja ennen kaikkea kehittyväksi kunnaksi, missä on hyvä olla ja asua vauvasta vaariin. Riippuuhan se todella siitäkin miten armaan isänmaamme hallitus jatkaa rahan kylvämistä, joku tolkku perkele siihenkin!

Onko se niin vaikeaa saada niitä lupauksia lunastetuksi? Vai onko se ollut mahdotonta pitää edes ne lupaukset, kun mitään oikeastaan ei ole tapahtunut? Tietty joltkut valtuutetuista on pitänyt sanansa ja puolustanut heitä kenen puolesta on luvannut toimia?

Minä ainakin paljasjalkaisena paikkakuntalaisena HÄPEÄN suuresti päästä tuolle huomiota herättävälle listalle!

Terveisin
Mikko A. Ratia
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti