perjantai 21. maaliskuuta 2014

Taidot ruosteessa, sensuuria vaiko teknistä osaamattomuutta?Satuin huomaamaan erään asian tänä aamuna, joka sai allekirjoittaneen hämmästymään suunnattomasti.

Mäntsälän Uutiset joka on siis Mäntsälä-lehden tilalle tullut ”uudistunut ilmaisjakelulehti” on kyllä julkaissut mielipidekirjoituksiani tasaiseen tahtiin... mutta tänään koin hämmästystä, kun selailin viimeisen kuukauden lehdet läpi ja en nähnyt kirjoituksiani mitä olin jättänyt toimitukselle internet sivuilla olevalla lomakkeella.

Tietysti siinä kävi kynäilijällä mielessä että "hitokseen on kirjoitustaidot ruostunut ja lehti ei suostu julkaisemaan niin ala-arvoista sekundaa"

Tietysti en voinut välttyä ajatukselta että kirjoitukset olisi jätetty julkaisemasta ihan muiden syiden takia. En lähde silti syvemmin analysoimaan asiaa, koska siitä voi jollekulle tulla paha mielli ;)

Kävi myös ajatuksissa se että lehden internet sivuilla ei ole kaikki niin kuin pitäisi ja kirjoitukset on hävinnyt bittiavaruuteen.

Sain tähän viimeiseen epäilyyn vahvistusta, sillä eräs ystäväni Facebookissa hämmästeltyäni asiaa kertoi myös ongelmista lehden kanssa.

Joten. Mäntsälän Uutisten toimitukselle tiedoksi. Laittakaa homma toimimaan, että kuntalaisten lehteen tuomat asiat pääsisivät oikeuksiinsa.

Ei muuta tällä kertaa.

PS. Käytän tästä lähin blogiani back-uppina, jos vielä sattuu tämmöistä eteen. Harmittaa todella paljon nyt.

Kunnioituksella

Mikko A. Ratia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti