tiistai 15. huhtikuuta 2014

Aktiiviset valtuutetut?Aktiivisia kuntapoliitikkoja haettiin kuntavaalien 2012 alla silloisen Mäntsälä Lehden pääkirjoituksessa.

Meinasin pudota tuolilta luettuani kirjoituksen, sillä toimittaja joka oli kyseisen pääkirjoituksen kirjoittanut (Olli-Pekka Lehtinen) oli kuvaillut allekirjoittanutta ”aktiiviseksi politiikoksi”

Tieto siitä että aktiivinen toimintani oli saavuttanut toimittajat ei kumminkaan minua hämmentänyt, vaan se että juuri edellisenä viikonloppuna olin hyllytetty ehdokkuudesta kunnallisvaaleissa 2012 ja millä tavalla paikalliset persut sen tekivät ei ollut oikeudenmukainen päätös.

Siitä ei nyt sen enempää, vaan mennään tähän päivään.

Uutinen ”Uimahalli Mäntsälään” kuntalaisaloitteen saattamisesta kunnanvaltuustoon sai viimein ajatukset poikimaan tekstiä ”paperille”

Uimahalli Mäntsälään hankkeen tehokas työnainen Heli Hallikainen (sd) on tehnyt suuren työn hankkeen eteen. Unohtamatta toki vapaaehtoisen hankkeen alullelaittajaa, vapaaehtoista työryhmää ja kuntalaisia ketkä ovat tehneet suuren duunin pitämällä ääntä hankkeesta.

Valitettavasti Hallikainen on näemmä yksin hankkeen takana mitä tulee kunnanvaltuustoon.
Toki sieltä varmasti löytyy uimahallia kannattavia ääniä, jotka valitettavasti on jäänyt piipitykseksi, eikä todellista mielipidettä saada esiin, esteenä tuo niin ihanan kuuluisa puoluekuri.

Kuria toki täytyy olla, ettei valtuustoryhmät elä kuin kuuluisassa pellossa (jossa muutes ei ole omaa uimahallia), mutta olisiko syytä sitten puuttua siihenkin mitä kukin lupaa vaalien alla?

Minä en lähtisi lupaamaan mitään asiaa, mitä en varmuudella pystyisi ajamaan 110% lasissa, jos olisin joku kaunis päivä ehdolla missään vaaleissa.

Heli Hallikainen ansaitsee rehellisen kunnioitukseni suoraselkäisestä toiminnasta yhteisen hyvän eteen. Siitä ei käy kieltäminen.

Ottakaa valtuutetut esimerkkiä Hallikaisesta kuinka hän on vienyt hanketta eteenpäin, vaikka yksin on joutunutkin asian kanssa painimaan. Tiedän että valtuustossa on muitakin ”uusia naamoja” keiden ideat kannattaisi ottaa lähempään tarkasteluun.

Terveisin

Vapaaehtoisesti vaikuttava

Mikko A. Ratia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti