lauantai 14. kesäkuuta 2014

Uusi sivusto FB:ssäTervehdys!

Avasin eilen uuden facebook sivuston.

Tässäpä teillekin blogini seuraajat sivustoni tarkoitusperää.


Lupauduin avata sivustoni tarkoitusperää seuraajilleni kuluvan viikonlopun aikana ja tässä sitä tulee.

Kritisoin nyt alkuun sitä ”kriitikin omaista” paskanjauhantaa, mitä monet tästä ajattelee tai ylipäätään minusta ihmisenä ja tasavertaisena vaikuttajana yhteiskunnassa.

Valittamiseen oman elämän kurjuudesta moni on minua ruoskinut, muttei päälimmäinen tarkoitukseni todellakaan ole luoda omasta itsestäni mitään ”seiskapäivää ilmiötä”
Elämän kokemukseni tuon esiin omassa karussa muodossa ja siihenhän usein tartutaan että säälin ja huomionkeruuseen koko homma pohjautuu.
Mutta niin ajattelevat ihmiset ovat väärässä.
Haluan antaa ihmisille ajateltavaa. Tahdon tuoda esiin mm. sen ettei koskaan ole liian myöhäistä huutaa apua, vaikka toinen puoli olisi jo kaatumassa yli laidan.
Kohdeyleisönä parhain on nuoret, jotka kompuroivat aikuistumisen alkumetreillä. Minäkin joskus olin nuori ja tein peruuttamattoman virheen, josta kärsin koko loppuelämäni ajan.
Valitettavasti valtaosa nuorista kumminkaan ei jaksa lukea kun keski-ikäinen elämässään nähnyt ukko paasaa elämän oppeja.
Siksi pyydänkin sinua vanhempi lukemaan ajatuksella ja ottavan teksteistäni kopin, jolla voitte ohjata lastanne oikeaan suuntaan elämässä.

Keskityn lähinnä kotipaikkakuntani elämään sivustollani, mutta myös laajemmin tulee väkisinkin asioita roudittua omasta näkökulmasta.

Mäntsälässä toimin lasten ja nuorten parissa vapaaehtoistyön puolella.

Toiveeni olisi joskus toimia viran puolesta esim. nuorisotyön puolella, mutta se ei nyt tällä hetkellä ole kovin suotuisaa saada duunia näillä talouden näkymillä.

Jatkan siis vaikuttamista ihan vapaaehtoispohjalta. Ehkä joskus tilanne talouden osaltakin paranee ja toiveistani tulee totta.

Pysy kuulolla

Kunnioituksella

Mikko A. Ratia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti