keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Vuoden päätteeksi
Tervehdys,
 
Tänä vuonna ei ole tullut pahemmin kirjoiteltua. Pyydän siis mitä nöyrimmin anteeksi kaikilta seuraajiltani.

Yksinkertainen syy. Aika ei tahdo mitenkään riittää keskittymään kirjoittamiseen, vaan se on mennyt muissa aktiviteeteissä ja syksyn/alkutalven pimeissä nurkissa muuten nyhjätessä.

Olin aikeissa kirjoittaa hieman tunteistani mitä on tämä kuluva vuosi tuonut tullessaan, mutta huomasin että tunteeni olivat sen verran syviä, jotta en suotta halunnut aiheuttaa huolta lähimmäisilleni.

Vuosi on ollut tähän asti kovin puurtamista. Toki, olen saanut aikaan taas paljon, mutta en nyt niistä ala erikseen suurempaa numeroa tekemään (en siis ole ehdolla vuoden 2017 kunnallisvaaleissa)

Aktiivinen vaikuttaminen mm. lasten ja nuorten parissa on jatkunut. Se jatkuu varmasti ensi vuonnakin, koska heti tammikuulle on tiedossa nuorten parissa vaikuttamista, jos vaan kaikki menee kuin ajateltu.

Siitä tuleekin mieleen semmoinen asia, johon tämän vuoden puolella olen törmännyt liiankin monta kertaa. Tiedän että ihmiset ketkä toimivat vapaaehtoisesti ihmisten parissa, tekee suuren palveluksen koko yhteiskunnalle.

Itse olen omistautunut vapaaehtoistyölle ja teen sitä mielelläni. Turhan usein kumminkin meinaa koko keissi kaatua niskaani, kun ihmiset olettavat että minä teen. Siihen haluan tehdä korjauksen ja kertoa etten minäkään kaikkea sentään kerkiä hoitamaan. Kukaan ei ole yli-ihminen, en edes minä.

Siitä huolimatta. En ole luovuttamassa tai sekoamassa, tms. Helpommin pääsee kun kysyy, eikä oleta tietävänsä.

Sosiaalisesta mediasta olen ollut tämän vuoden aikana lähdössä jo muutamaan otteeseen. Yksinkertaisesti alkaa vaan riittää tuo hemmetin valittaminen ja kiihkoilu kaikista maailman ongelmista. Useinmiten lähde on tyyliin MV-lehti tai joku muu roskamediaksi luokiteltava lähde.
Yksinkertaisinta olisi estää tietyiltä tahoilta päivysten näkeminen ja kaverilistan kovan käden siivous.

Uusi vuosi ja uudet kujeet näyttää hurrikaanin suunnan ;)

Siihen asti. Hyvää ja rauhallista Joulua ja erinomaista uutta vuotta 2016!

Kunnioituksella

Mikko A. Ratia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti