maanantai 25. marraskuuta 2013

Mäntsälän Puolesta - Poliittinen comeback?Noin vuosi sitten tuli vannottua etten enää tikullakaan koske politiikkaan tai sanotaan niin etten lähde mihinkään talutusnuoraan enää ikinä.

Toisin on käymässä. Huomenna kokoontuu Mäntsälän Puolesta perustavaan kokoukseen. Kyseessä olisi yhdistys, joka vain ja ainoastaan ajaa asioita Mäntsälän kehityksen puolesta.

Kyseinen valtuustoryhmähän lähti Mäntsälän Perussuomalaisten riveistä, koska epädemokratia oli liikaa. Heillekin.

Mietin hartaan vakaasti asiaa liittyäkkö mukaan Mäntsälän Puolesta porukkaan. Tunnen jo porukasta osan ja se tietysti auttaa asiaa. Tiedän myös heidän tarkoituksensa kuntamme politiikassa ja olen näin luottavaisempi, kuin esim. kokonaisuudessaan uuteen puolueeseen (mitä on persujen jäljiltä syntynyt kuin kuuluisia sienia suomen talvessa)

Ollessani Mäntsälän PS:ssä, niin aina tietyin väliajoin tuli ajatus että ”lähde nyt hyvä mies helvettiin koko lafkasta”
Eipä tullut lähdettyä, joka olisi ollut kyllä saakelin helpompi vaihtoehto ollut, sillä olisin säästynyt valheellisesta leimaamisesta, yms. paskasta jota ”perhemafia” niskaani työnsi. Ei siis tule ikävä aikoja Mäntsälän PS:n riveissä. En ole vaan koskaan luovuttanut, enkä niin aio tehdä tälläkään kertaa (vain jos homma muuttuu selkäänpuukottamiseksi, tms. niin sitten en jää toistamaan kokemuksiani persu vuosilta)

Eipä jäädä vatkaamaan enää Mäntsälän persujen toimintaa, sillä yhdistys on menneen talven lumia kuten sen osuvasti ilmaisisin ;) (Sain potkut osastosta ja piiristä vuosi sitten joulukuussa)

Mäntsälän Puolesta yhdistyksessä näen mahdollisuuden tulla kuulluksi, mitä edellisessä (eli PS) ei ollut.

Kokemusta on. Oma elämä on opettanut, kentältä kerätty kokemus siihen päälle tekee meikäläisestä melkein ”Super-ministerin” tasoisen puurtajan. Tosin, eihän suomessa ole aikoihin ollut supermiehiä tai naisia hallituksessa tai ylipäätään politiikassa. Puoluejohdon syöttämänä paska niellään ja määkäistään päälle.

Jo silloin kun olin paikallisten persujen matkassa, niin jo silloin ajatukseni liiankin usein johti siihen kysymykseen ”milloin kansanedustajat rupeavat  lunastamaan lupauksiaan kansalle?”

No, huominen näyttää miten edetään, jos en ole taas ole kuin ”walker” ja jää makaamaan himaan (The Walking Dead:ia seuraavat tajuavat vitsin)

Se on kuitenkin varma etten ole se ”kenen eväät ensiksi syödään”. Tein jo viimeksi sen virheen ja siitä virheestä olen oppinut enemmän kuin paljon.

Kunnioituksella

Mikko A. Ratia (Itsepäinen vaikuttaja)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti