keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Kypärävoroliiga liikkeellä mäntsälässä!Vapunaaton vietto sai todella yllättävän käänteen, kun 9-vuotias tyttäreni kävi kaupassa unohtunutta kardemummaa hakemassa.

Ensinnä tytärtäni ei laskettu enää K-citymarkettiin, koska kello oli kuulemma jo niin paljon ettei enää asiakkaita päästetty sisään (mikä vitun sääntö tuokin on? HÄH?!?)

No, tyttäreni päätti sitten poiketa lähimmällä R-kioskilla (Raitorin ärrä) ja jätti pyöräilykypäränsä ohjaustankoon roikkumaan. Polkupyöränsä hän lukitsi, niin kuin aina.

Ei aikaakaan, kun tyttäreni huomaa ostoksensa tehtyään että joku tyyppi otti kypärän mukaansa, niin kuin omansa.

Tyttäreni Saga oli vielä R-kioskin sisällä, kun hän näki ikkunan lävitse tapahtuman. Eipä siinä mitään olisi mahtanut, kun lähistöllä ei ollut yhtään aikuista kuka olisi voinut auttaa tilanteessa (pikkutytön EI OLE TARKOITUS puuttua varkauksiin)

Saga pääsi kotia viimein talutettuaan fillarin kotiin ja kertoi tapahtuneesta. Saga kuvaili tyypin parhaansa mukaan. Tumma/ruskea huppari/takki ja miespuolinen nuori ihminen, oli ollut tämän röyhkeän ilkivalta teon takana.

Eipä se maailma yhdestä kypärästä kaadu, mutta SE ETTÄ VARASTATEAAN LAPSELTA pistää niin vihaksi, että siinä kaikenmaailmat vihapuheet jäävät pieneksi piipitykseksi!

Juuri kun pääsin kehumasta nuoria, niin joku tällainen VAJAKKI menee ja tekee suoranaista kiusaa lapselle, varastamalla häneltä vuoden alkupuolella ostetun suhteellisen arvokaan kypärän? EIKÖ Mikään ole enää perkele pyhää? Kysyn nyt vaan?

Tietty siinähän täytyy muistaa sellainen seikka ettei mitään kannata jättää ilman lukitusta tai silmäpareja vahtimasta omaisuuttaan. Tähän asti on saanut olla kyllä fillarikypärät rauhassa keskustan alueella, mutta näköjään ei enää? Toissapäivänä eräs tuttavani kertoi samanlaisesta tapauksesta, mutta se tapahtui vaan juna-aseman seudulla.

Jollakulla helvetin halvat huvit, mutta jos lapselta varastetaan noin röyhkeästi, niin selkäänsä tuollaiset pellet pitäisi saada!

Varokaa ihmiset jättämättä mitään hetkeksikään vartioimatta. Elämme aikoja, jolloin millään ei ole mitään väliä.

Hyvää vappua kaikista perkeleen saastoista huolimatta

Terveisin

Erittäin vittuuntunut faija

Mikko A. Ratia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti