tiistai 29. huhtikuuta 2014

Uutisia Kirkonkylän Koululta


Tervehdys.

Postaan tämän alkuperäisesti lehteen tarkoitetun jutun nyt tänne. Paikallislehteen ideaa tarjottuani sitä pidettiin kyllä hyvänä, mutta kun koulumme (Kirkonkylän koulu) on ollut niin paljon esillä aktiivisen toiminnan puolesta, niin toimittaja epäili että muille kouluille iskisi kateus Kirkkiksen aktiivisesta yhteishengestä.

Joten postaan tämän lähinnä vetoomuksena, jos saisimme ilkívallan tekijät ajattelemaan ennen toimintaa.

Terveisin

Kirkonkylän koulun Vanhempainyhdistyksen puolesta

pj, Mikko A. Ratia
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kevät terveiset Kirkonkylän Koululta

Yhteistyö on aina hyvästä.

Sitä hyvää yhteishenkeä osoitti Kirkonkylän Koulun oppilaat ja opettajat. He ovat olleet taiteilupuuhissa sekä tämän että viime viikon aikana.

Koulun pihamaalla sijaitsevat katokset (tutummin höksat) saivat uutta ilmettä. Asia lähti etenemään Kirkkiksen oppilaskunnan ansiosta, jonka hallitus syksyllä 2013 pisti asian vireille.

Kirkkiksen Vanhempainyhdistys päätti 03.04.2014 kokouksessaan tukea maalausprojektia omalla panoksellaan. Vanhempainyhdistys osti maaleja ja pensseleistä maalausprojektiin.

Suuret kiitokset projektin onnistumisesta kuuluvat myös Mäntsälän Värille!  He kun lahjoittivat osan käytetyistä maaleista.

Viime viikon lopulla kävin katsomassa aikaansaannoksia ja oikein mieltä lämmitti se että oppilaat (yhdessä opettajien avulla) ovat saaneet yhteistyöllä harmaat, töhrityt rakennelmat niin eläviksi ja iloisiksi, kuten alla olevista kuvista voit itsekin sen nähdä.

Kuten tarkkaavainen huomaa, niin homma on vielä kesken ja toivoisi että lapset saisivat rauhassa tehdä hommansa loppuun, eikä nämä taideteokset kokisi samanlaista kohtaloa kuin rakennelmat aikanaan (töhrintä). Toki, toivoisimme yhdessä Kirkkiksen lasten sekä henkilökunnan kanssa että nämä piirrokset säilyttäisi koskemattomuutensa ja eikä kokisi turhaa ilkivaltaa töhrimisen, tms. muodossa.

Yhteistyöhön panostaen

Kirkkiksen Vanhempainyhdistys ry2 kommenttia:

  1. Muistan kun 80-luvulla maalasimme samaisen koulun asfaltin ja myöhemminkin niitä kävin katselemassa. Ihanan värikkäältä näyttää.

    VastaaPoista